×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 10. januar 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Den bedste måde at begynde det nye kalenderår er med levende musik! I år åbner vi med stor stolthed dørene til nytårskoncert med de to franske organister Eric Lebrun og Marie-Ange Leurent, som spiller firehændige udgaver af orkestermusik af Mozart og Dvořák. Vi kan glæde os til en forrygende udgave af W.A. Mozarts Symfoni No. 40 og A. Dvořáks Fra den Nye Verden.

Eric Lebrun er uddannet på konservatoriet i Paris og har været prisvinder i adskillige internationale konkurrencer indenfor orgelspil, kammermusik og komposition; eksempelvis har han en 1er Prix fra Conservatoire National Supérieur de Paris. I 1990 blev han organist ved kirken Saint Antoine des Quinze-Vingts i Paris, som har et Cavalillé-Coll instrument, og dér har han indspillet samtlige orgelværker af Jehan Alain, Maurice Duruflé og César Franck.

Eric Lebrun har en duo med sin kone, organisten Marie-Ange Leurent, og har tillige optrådt som solist med forskellige orkestre, herunder Aarhus Symfoniorkester i 2012. Han har komponeret omkring 50 værker, fra soloviolin til oratorium, og han har skrevet biografier om bl.a. Buxtehude og César Frank samt om J.S. Bach, hvis samtlige værker han er i færd med at indspille på 20 CD’er sammen med Marie-Ange Leurent.

Medvirkende
Eric Lebrun og Marie-Ange Leurent
Sted Kirketorvet, 6400 Sønderborg
Pris
50kr. i døren