Babysalmesang

Babysalmesang

Babysalmesangshold holder pause i foråret 2024, genopstarter til efteråret 2024. 
 
Babysalmesang er for alle forældre med børn i alderen 1-9 måneder. Det er ingen forudsætning at du kender salmerne, eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne.

Gennem musik, sang, dans og bevægelser giver babysalmesang et ganske særligt nærvær mellem forældre og barn. Samtidigt bliver forældre og barn fortrolig med kirken og salmerne. Babysalmesang er en aktivitet i din barsel, der giver mulighed for stor nærhed med dit barn. Et roligt afbræk i en travl hverdag, med tryghed og ro. Et forløb med babysalmesang strækker sig over 8 torsdage, og det er helt gratis.

På grund af begrænset holdstørrelse er tilmelding nødvendigt. Når tilmelding begynder igen, indsættes her link for tilmeldingsformular. 

 

 

 

Babysalmesang er et gratis musikalsk tilbud til forældre og deres børn fra 2 mdr. og op til kravlealderen.(Fra kravlealderen er det tilbud om at være med i legestuen - se her)

Her vil vi synge kendte salmer, som understøttes af fagter eller rekvisitter såsom sæbebobler, stor vifte, tørklæde, rasleting, stjerneuro, faldskærm osv. Herigennem vil du kunne opleve dit barns nysgerrige blikke på det, som foregår. Det kræver ikke den store sangkunst at være med, og vi vil kun synge første vers af de forskellige salmer - fx. "I østen stiger solen op", "Nu titte til hinanden", "Se nu stiger solen", "Ingen er så tryg i fare" og "Du som har tændt millioner af stjerner". Selve sangforløbet varer omkring 30. minutter, hvorefter der vil være god tid til at give barnet mad og ellers snakke sammen og få en forfriskning.
Holdet ledes af 2. organist Ida Hymøller 

 
 

  

 

   Babysalmesang